"Rocky" Gwragged Annwn Fox Thunder (kuva Miia Rastas)

Rocky on Parson-uros isolla P:llä! Sen kanssa on harrastettu niin agilitya, kuin näyttelyitäkin ja onpa se päässyt myös luolille. Rocky on hienoluonteinen ja hyvin itsetietoinen, mutta kuitenkin se on aina valmis puuhailemaan mitä tahansa oman lauman seurassa. Rocky on n. 34,5 cm korkea ja se on turkiltaan tricolour-broken.

Rocky on testattu PLL, LOA & SCA-geenitestien osalta terveeksi. Rockyn tiedot koiranetissä. Hieman Rockyn 8-vuotissyntymäpäivien jälkeen silmätarkastuksessa havaittiin saumalinjan katarakta eli kaihi. Tämäntyyppinen kaihi on Parsoneilla melko harvinainen, mutta ei kuitenkaan poikkeuksellinen. Eläinlääkärin mukaan tämä kaihi ei koiraa todennäköisesti tule kovinkaan paljon haittaamaan, asiaa seurataan vuosittain.

"Rio" Pitmywits Just In Time (kuva Mari Joutjärvi)Rio on iloinen pieni hössöttäjä, joka toimii harrastuksessa kuin harrastuksessa. Agility on Rion lempilaji, muuten olemme harrastaneet näyttelyitä ja hieman tokoa. Luolilla Rio syttyi, mutta omistajan ajan puutteen vuoksi sitä ei sen enempää ainakaan vielä ole tehty. Riosta on kaikkein mukavinta puuhastella oman ihmisen kanssa mitä tahansa ja aina olla tapahtumien keskipisteessä. Rio on n. 32 cm korkea ja se on väriltään valkoinen-soopeli. Sen turkki on lähes sileä, hyvin kevyt broken.

Rio on testattu PLL, LOA & SCA -geenitestien osalta terveeksi. Rion tiedot koiranetissä.


Riolla todettiin 7-vuotiaana pennutuksen yhteydessä IMHA eli immunologinen hemolyyttinen anemia.

Kuvateksti

Sissi (Berilian Polar Circle's Miracle) on Rion viimeiseksi jäänyt pentunen, iloinen hössöttäjä, meidän oma kainaloinen. Sissi on kaunis kuin kukka, mutta valitettavasti allerginen, eikä se tule jatkamaan jalostustyötäni. Se sulostuttaa arkeamme ihanana kotikoirana.